Tebbe Logo

Lidt om Tebbe:

I 2006 begyndte Rytter Maskiner at importere TEBBE produkter. Gennem de forløbne år har vi fået en betydelig markedsandel, hvilket skyldes højkvalitetsprodukter og nogle gode forhandlere. Vi har et velfungerende reservedelslager og ekspederer dagligt varer til hele landet.

Den tyske fabrik er beliggende i en skøn lille by: Bissendorf i nærheden af Osnabrück, ca. 550 km. syd for den dansk/tyske grænse.
Fabrikken producerer primært universalspredere men har også en produktion af meget kraftige frakørselsvogne.
De første spredere blev produceret ca. 1970, og spredere med tallerkener kom frem i 1985.

Alle spredere er opbygget på et meget kraftig chassis, forstærkede sider, standard bundkæder med en brudstyrke på 24 tons og specialstøbte stramme- og trækhjul, vandrette oprivervalser
med opriverspidser i special stål med platte i spidsen, spredetallerkener  i Hardox stål med specialhærdede udsmidervinger monteret på kraftige gearkasser. Desuden er der brugt Hardox stål hvor behovet er.

I en afprøvning lavet af tyske DLG af flere spredere var Tebbe i top med den bedste spredeevne, både i bredden og nøjagtigheden. En Tebbe spreder kan sprede f.eks. kalk, kompost, slam, dybstrøelse, kylling/fjerkrægødning ja alt hvad der kan komme gennem valserne som skal spredes nøjagtigt.

Tebbe producerer fortrinsvis universalspredere med vandrette valser og tallerkner desuden staldgødningsspredere med lodrette valser. Med mange års erfaring og de forskellige spredeopgaver fra hele verden, giver en viden som kommer vore kunder til gode.

Tebbe sprederaggregatet er meget servicevenligt, med hydraulisk oplukkelig baglåge for lettere adgang til de 2 vandrette oprivervalser, (3. som ekstraudstyr på HS modeller) de 2 roterende spredetallerkener med hver 4 udkaster i specialstål, udkasterene kan justeres til mere eller mindre aggressiv kasteevne, foran hver tallerken er der påskruet en halvrund plade i Hardox, for beskyttelse af ramme forspredebord. Den lette servicering kombineret med de kraftige materialer betyder færre timer påværkstedet til gavn for både kunder og ejer.

De fleste spredere kan udstyres med dynamisk vægt, ISO BUS og CAN BUS modul for vægt således at man kan docere det udspredte materiale nøjagtigt efter markkort. Tebbe universalsprederne kansprede alt, (staldgødning, minkgødning, fjerkræsgødning, kalk, slam, kompost, halm, aske) bare det kan komme gennem valserne, vil man med disse spredere opnå det absolut bedste spredebillede.

Tebbe sprederne bliver, når de er nye, produceret til den enkelte kunde, vi afdækker kundens behov, og når sprederen er solgt bliver den bestilt. Vi har normalt ikke lagervarer.
Universalsprederne produceres fra 11 til over 40 m3 overkant sider, med sideforhøjning og top kommer de største op i nærheden af 50 m3.
Med smal kasse og hjulene på siden er rumindholdet fra 14 til 20 m3 overkant sider med top fra 17 til 26 m3 og mere, hvis der er sideforhøjning. Alle spredere er leveret med stor hjulmontering. Hvis det ønskes kan anden leveres.

SPECIFIKATIONER

MS-modeller
Klik for at åbne specifikationer

 
 
 

LS Modeller
Klik for at åbne specifikationer

 

HS 2000
Klik for at åbne specifikationer

 

HS 2300 modeller
Klik for at åbne specifikationer

 
 
 

TS Modeller
Klik for at åbne specifikationer

 

ST Modeller
Klik for at åbne specifikationer

 
Indkøbskurv
Scroll to Top