Om Rytter Maskiner

 

Rytter Maskiner er startet i slutningen af 2006 af Bjarne Rytter som en importvirksomhed, med import af kvalitetsmaskiner til landbruget, maskinstationer, entreprenører og den offentlige sektor.

Min baggrund er over 40 års erfaring inden for branchen, og dermed en viden om hvad der er kvalitet og hvad de pågældende kundegrupper har behov for.

Målet er hele tiden at finde nye produkter af meget høj kvalitet som kan forbedre, forny og rationalisere den danske maskinpark, til gavn for alle.

Rytter Maskiner forhandler bl.a. Tebbe, Elho, Alpego, Sky, og Farmax.

 Import

Vores sortiment indeholder bl.a.:
MS Spredere, HS Spredere, Frakørselsvogne, Fræsere, Tandfræsere, Rotorharver, Jordløsnere, U-Plove, Såsæt, Brakpudsere, Rabatklippere og Frontriver til græshøstning.

En fabrik beliggende nærheden af Osnabrück ca. 550 km syd for grænsen. i Tyskland. Produktionen er primært universalspredere, men der produceres også frakørselsvogne. Alle Tebbe spredere er med vandret oprivervalse og spredetallerkener, maskinerne er meget kraftige og kan sprede: F. eks kalk, kompost, slam, dybstrøelse, kyllingemøj, ja alt hvad der skal spredes nøjagtigt, og som kan komme igennem valserne.

Læs mere om Tebbe

Alpego Ligger i Italien mellem Verona og Venedig i Po dalens svære lerjord, der om sommeren og langt hen på efteråret som regel er meget tør og knoldet. Fabrikken anvender den nyeste teknologi i forarbejdningen af det svenske stål, som udelukkende bliver brugt. Der bliver produceret maskiner med et kraftbehov fra 15 til langt over 300 HK og som bliver solgt over hele verden.

Læs mere om Alpego

ELHO er en finsk fabrik som herhjemme er kendt for sine ballewrappere, et meget kraftigt og pålideligt produkt.
Fabrikken fokuserer på bjergning af grovfoder, og har i deres produktsortiment skivehøstere, river, ballewrappere, balleoprivere, mulchere og finsnittere.

Læs mere om ELHO